Atletisme en pista

Adrián Gómez, Laura Pou i Daniel Martínez assoleixen mínima pel Campionat d’Espanya

La jornada d’ahir al control sub16-18 ens ha regalat tres mínimes més d’Espanya per la U.A.Barberà. En categoria sub16, l’Adrián Gómez assoleix la seva segona mínima d’Espanya sub16 després de la que ja va fer en els 1000, aconseguint  1’27″11 en els 600m, guanyant la prova.
Les altres dues marques mínimes, ja en categoria sub18, les han fet el Daniel Martínez, en 800m amb un registre que trenca la barrera dels 2′ amb 1’59″68 i la Laura Pou, que guanyant els 400m, ha assolit 59″72, segona mínima per ella, ja que també té la dels 200m.
Destacar a l’Aketza León (sub18), que ha millorat el seu registre en els 800m i en sub 16, la Inés Gómez i el Gerard Rodríguez, que els dos han millorat mes de mig segon els seus registres de 300m, en el cas del Gerard, trencant la barrera dels 40″. També van participar en categoria sub16 Carla Abellán i Avril Palma als 600mll, i en sub18 Pablo Rodríguez al 800mll.
Resultats dels atletes:

Alice Swipper

Resultats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, consulte el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies